+36 20 851 36 08 office@comlift2000.hu

Karbantartás, javítás

Széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően munkatársaink képesek a legkülönfélébb felvonó- és emelő berendezés típusok karbantartására, javítására. Havi rendszerességgel végzett karbantartások során a liftek teljes körű átvizsgálásra kerülnek, az akna aljától a gépház tetejéig, ezzel biztosítjuk a biztonságos, üzemszerű és zavartalan működést. 

A felvonó berendezések bonyolult gépesített eszközök, melyek legjobb minőségű alkatrészei is időszakosan elkopnak, cserére szorulnak. Mivel a liftek veszélyes üzemű berendezésnek minősülnek, ezért a rendszeres javítási és karbantartási munkálatokat az akkreditált minőségellenőrző és szakértői cégek által előírt irányelvek szerint végezzük. Célunk, hogy a biztonság mellett esztétikus környezetet biztosítsunk az általunk kezelt liftekben.

A minőségi munka iránti elkötelezettségünk eredménye több tucat szállodai, irodai és társasházi partner elégedettsége. Első ügyfeleink a mai napig töretlen hűséggel hálálják meg az általunk végzett több mint másfél évtizedes munkát.

Megrendelőink többféle karbantartási és javítási díjcsomag közül is választhatnak, igény szerint lehetőség van egyéni konstrukció kialakítására is, igy lehetőség van arra is, hogy akár 2 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását.

Felvonó javítási és karbantartási munkálatokat az összes Magyarországon található típuson elvégezzük. A munkálatok gyorságát kiterjedt beszállítói partnerhálózatunkra támaszkodva biztosítjuk. 

Kérje ingyenes felmérésünket, hogy ajánlatunk az ön számára teljeskörű és személyre szabott legyen.

Lépjen kapcsolatba velünk!

1186 Budapest, Tövishát u. 7. Fsz. 157.

+36 20 851 36 08

office@comlift2000.hu