+36 20 851 36 08 office@comlift2000.hu

Com – Lift 2000 Kft.

Cégünk 2000 óta van jelen a felvonó iparban. Magyar kisvállalkozásként alakult. Kezdetben multinacionális vállalatok és magyar kisvállalkozások alvállalkozójaként dolgoztunk, majd tevékenységi körünket kiterjesztettük karbantartásra és javításra is. A karbantartási állomány bővülésével folyamatosan nőtt a modernizációs megrendeléseink száma.

Szolgáltatásaink

Karbantartás, javítás

Felvonó- és emelő berendezések karbantartása, javítása.

Távfelügyelet

Megbízható felvonó távfelügyelet profiktól, diszpécserközponttal.

Felújítás

Felvonók felújítása, modernizációja.

Új felvonók

Új felvonó berendezés létesítése a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Kérjen tőlünk árajánlatot

Nincs túl kicsi vagy túl nagy feladat

A liftépítés mindig egy nagy elhatározás, akár társasházról, akár egyszerű családi házról beszélünk. Ha megszületett a döntés, akkor szívesen adunk tanácsot annak érdekében, hogy minőségi, ugyanakkor megfizethető lift kerüljön beépítésre. 

Amennyiben a társasház már rendelkezik lifttel, úgy a havi kötelező karbantartásokat, távfelügyeletet is el tudjuk látni, az ehhez szükséges engedélyeink és szakmai kompetenciánk is megvan.

 

Szakmai tapasztalatunk, és a számos általunk üzemeltetett társas- és irodaházi lift a garancia arra, hogy szolgáltatásainkkal Ön is elégedett lesz. Számos karbantartási díjcsomagunk közül választhatja ki az Önöknek leginkább megfelelőt. 

Éve a felvonó piacon

karbantartott, épített lift

Lépjen kapcsolatba velünk