+36 20 851 36 08 office@comlift2000.hu

Új felvonók telepítése

Új felvonó berendezés létesítése a tervezéstől a kulcsrakész átadásig. Legyen az lakóház, szálloda, kórház, irodaház vagy magánlakás, ha Ön felvonót szeretne, a többit megoldjuk mi. Már az első lépésektől állunk rendelkezésére, szaktanácsadással, tervezői konzultációval. Részt veszünk a megvalósításban, tervezünk, engedélyeztetünk és felépítjük az Ön igényeihez igazított felvonót.

A minőségi munka iránti elkötelezettségünk eredménye több tucat szállodai, irodai és társasházi partner elégedettsége. Első ügyfeleink a mai napig töretlen hűséggel hálálják meg az általunk végzett több mint másfél évtizedes munkát.

Megrendelőink többféle karbantartási és javítási díjcsomag közül is választhatnak, igény szerint lehetőség van egyéni konstrukció kialakítására is, igy lehetőség van arra is, hogy akár 2 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását.

Felvonó javítási és karbantartási munkálatokat az összes Magyarországon található típuson elvégezzük. A munkálatok gyorságát kiterjedt beszállítói partnerhálózatunkra támaszkodva biztosítjuk. 

Kérje ingyenes felmérésünket, hogy ajánlatunk az ön számára teljeskörű és személyre szabott legyen.

Lépjen kapcsolatba velünk!

1186 Budapest, Tövishát u. 7. Fsz. 157.

+36 20 851 36 08

office@comlift2000.hu