+36 20 851 36 08 office@comlift2000.hu

Felújítás, modernizáció

A magyarországi személyfelvonó iparág története több mint száz évre tekint vissza, ezalatt az idő alatt igen színes felvonó állomány jött létre hazánkban.

A legmodernebb felvonó berendezések mellett, akár százéves berendezésekkel is találkozhatunk.

A biztonságot szolgáló szigorú hatósági előírásoknak nem csak ezek a műemléki eszközök, de gyakran a negyven évvel ezelőtt készült lakótelepi felvonók sem felelnek meg, valamint a 146/2014 (V.5.) Kormányrendelet is előírja és kötelezi a Társasházakat a biztonság technikailag elavult felvonóberendezések korszerűsítésére. A felvonó berendezések bonyolult gépesített eszközök, melyek legjobb minőségű alkatrészei is időszakosan elkopnak, cserére szorulnak. Mivel a liftek veszélyes üzemű berendezésnek minősülnek, ezért a rendszeres javítási és karbantartási munkálatokat az akkreditált minőségellenőrző és szakértői cégek által előírt irányelvek szerint végezzük. Célunk, hogy a biztonság mellett esztétikus környezetet biztosítsunk az általunk kezelt liftekben.

Így a normál használatban történő amortizáció mellett, a törvényi előírások is indokolttá teszik a felvonók felújítását.

Egy felújított felvonó csendesebb, kényelmesebb, szebb, könnyebben kezelhető és nem utolsó sorban kevesebb energát fogyaszt. Vállaljuk a felújítási munkálatok teljes körű lebonyolítását, a belső burkolati elemek cseréjétől kezdve a teljes felújításig bezárólag.

Árajánlat kérés

1186 Budapest, Tövishát u. 7. Fsz. 157.

+36 20 851 36 08

office@comlift2000.hu